WORKSHOPS FOR VOKSNE

WORKSHOP FOR VOKSNE

Ruby Dansestudio tilbyr danseklasser etter semesterets slutt, fra 10.-14.juni 2024. Danseklassene er «workshops», og vi legger opp klassen som drop-in. Vi ønsker også en påmelding på klassene du vil gå på, slik at vi vet hvor mange som deltar. Betaling kan gjøres via vipps ved oppmøte.

Vi tilbyr workshops i de klassene vi allerede har på timeplanen, samt noen «nyheter». En av disse er «Commercial»; her fokuseres det mye på koreografi og fremføring, og denne klassen passer for de som har danset en del fra før. Her blir man utfordret på mye trinn, tempovariasjoner og musikalitet. En annen er «Stretching»; her vil vi bruke hele økten på å tøye ut muskulaturen, spesielt med fokus på de muskelgruppene som har blitt aktivisert i løpet av timen før. Denne klassen passer for alle, og spesielt hvis man var på de foregående danseklassene.

Noen av klassene varer i 75 minutter, og her vil vi gå enda mer i dybden på dansestilen. Dette vil passe for de som ikke har danset denne stilen tidligere eller som ønsker å fordype seg mer.


Priser:

Drop in 30 minutter 100,-

Drop in 60 minutter 180,-

Drop in 75 minutter 200,-

Klippekort, 6 klipp 900,-