KURS

KURS PÅ RUBY DANSESTUDIO

HIP HOP

I disse klassene fokuserer pedagogene på å lære elevene grunnteknikken bak hip hop, freestyling og koreografi. Elevene får lære ulike grunnsteg og vokabular, isolasjon og bounce, og hvordan de kan bruke disse prinsippene i freestyle og koreografi. Koreografiene i disse klassene kan variere fra old school, new school, eller et mer kommersielt uttrykk, og pedagogen kan også blande inn elementer fra andre dansestiler som popping, locking, eller breaking. Dette er ofte svært populære klasser med mye energi og danseglede, så enten du vil bli en hip hop danser, ha en god treningsøkt eller lære deg noen kule mooves, så er dette tilbudet midt i blinken for deg!


BARNEDANS

Dette er ett kurs for barn i alderen 4-5 år. Dette er en fin introduksjon av dans til barn. Denne klassen er en blanding av dans og lek hvor barnet får oppleve trygghet, mestring og danseglede. Dette er en klasse som bidrar til å utvikle elevens kordinasjon, musikalitet, og kreativitet.


GIRLY STYLE

Disse klassene er skreddersydd for alle de flotte jentene der ute som har lyst til å vise seg litt frem. Pedagogen blander ulike dansestiler og fokuserer på et kommersielt uttrykk. I girly style jobber vi med holdning og innlevelse, og danser til populærmusikk med et feminint preg. Pedagogene håper på å gi jentene tro på seg selv, og selvtillit til å være akkurat den de er! Om du har erfaring fra jazz, hip hop, klassisk ballett, eller andre dansesjangre, men ønsker å bli utfordret på musikalitet, innlevelse, feminitet og koreografi, så er dette klassen for deg.


AFRO MIX

I denne klassen blander pedagogen inn ulike stiler som jazz, hip hop, dancehall m. fl., og lar seg samtidig inspirere av karibiske og afrikanske rytmer. Pedagogen fokuserer på grounding, isolasjoner, kroppskontroll, koordinasjon og musikalitet. Disse klassene er ikke bare utrolig god trening, men gir også masse energi, danseglede og indre styrke. I tillegg til teknikk og styrke, får elevene lære koreografier som baserer seg på disse prinsippene. I vårt kalde land er dette en klasse som garanterer å holde deg varm hele året!


JAZZ

I jazz klassene er det mye energi og rytmer. Her får elevene jobbet med koordinasjon, styrke, smidighet og teknikk. Stilen vil variere i klassene, alt etter hvilken pedagog som har timen. Det kan variere fra tradisjonell jazz og musikaljazz, samtidsjazz eller mer funky jazz. I tillegg til teknikk, får elevene lære seg morsomme og inspirerende koreografier, bli utfordret på musikalitet og innlevelse. Disse klassene skal forberede elevene på å stå på en scene.


CONTEMPORARY

I disse klassene baseres mye av undervisningen på release-teknikk, men med innspill fra andre moderne teknikker. Klassen inneholder ulike øvelser som skal utvikle elevenes koordinasjon, styrke, bevegelighet og selvstendighet. I store deler av klassen jobber vi med gulvarbeid, myke møter med gulvet, avspenning, og elevene får en økt kompetanse innenfor det å jobbe med forskjellige bevegelseskvaliteter. I tillegg får man lære koreografi, og det jobbes med hvordan man kan uttrykke seg på ulike måter gjennom bevegelse. Dette er en klasse hvor man virkelig får muligheten til å utforske personlig uttrykk og ulike måter å bevege seg på.