PEDAGOGER

PEDAGOGENE VED RUBY DANSESTUDIO

JADE SOFIE WULFF

Jade er en av grunnleggerne til Ruby Dansestudio, i tillegg til grunnlegger og leder av dansegruppen Ruby Crew. Hun har en bachelor i dans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun har flere års undervisningserfaring, og har fordypet seg i ulike urbane dansestiler de siste 10 årene. Jade har sammen med Ruby Crew danset og koreografert for ulike arrangementer rundt i Østfold, deriblant Sirkus Østfold, James Bond in Concert, A Musical Celebration m.fl. Utover dette har Jade danset i ulike forestillinger, som «Mean Motion Resonance» koreografert av Sverre Magnus Heidenberg og «A Powerful thing» koreografert av Karen Hammervik Flø.


Da Jade grunnla Ruby Crew i 2012 var målet at gruppen skulle gi muligheter for unge dansere til å være en del av en gruppe og kunne utvikle noe sammen. Hun er opptatt av at danserne skal få muligheten til å opparbeide seg mer sceneerfaring, trene sammen som en gruppe og følge drømmene sine.

MARIE ENGEN WANG-HANSEN

Marie er en av  grunnleggerne til Ruby Dansestudio. Hun har en bachelor i dans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun pendlet tre år fra Trøgstad til Moss for å gå på danselinjen ved Kirkeparken VGS. Hun har også vært på flere workshops innen urbane dansestiler, og tekniske dansestiler blant annet moderne. Marie har flere års undervisningserfaring innenfor flere forskjellige stiler som; hip hop, girly style, jazz og moderne/contemporary. Hun startet å undervise da hun var 16 år, og har undervist på flere danseskoler som Norges Danseskole (d.d), Halden Danseskole (d.d) m.m


Marie var med på å starte opp Ruby Crew i 2012 med Jade. Hun har danset og koreografert på flere arrangemeneter rundt i Østfold med Ruby Crew blant annet Verdens Kuleste Dag, Sirkus Østfold, A Musical Celebration m.fl. Marie har også danset i flere forestillinger blant annet "BIKT" med Bibbi Winberg som veileder, stykket "Det vi i̶k̶k̶e̶ husker" av Anne Ekenes og "Subject First" av Judith Sanches Ruiz under avgangsforestillingen til Kull 25 ved NDH mai 2018.

MARIE NILSENG BARBEN

Maries lidenskap er ballett og dans, og hun har danset siden hun var 4 år. Hun er halvt norsk og halvt sveitsisk, og bodde i Sveits til hun var 17 år. Der gikk hun på ballettskole i Lausanne, samt toppidrettsgymnaset, hvor hun fikk lagt et solid grunnlag for en karriere innen dans. Marie har deltatt på dansekonkurranser i både ballett og jazz-/moderne dans i Europa, som Concours international de danse classique de Nyon, Tremplin Danse, Ballettwettbewerb Solothurn og International Competition of Modern Choreography i Perm Russia. Hun har også reist rundt i Europa og deltatt på masterclasses og kurs for viderekomne dansere. Hun kom gjennom opptaksprøvene til sommerkursene ved Académie de Danse Classique Princesse Grasse i Monaco, International Summer School Amsterdam I Nederland og École Supérieure de danse de Cannes Rosella Hightower i Frankrike.


I 2012, flyttet hun til Norge fra Sveits og begynte på kulturlinjen på Lillehammer videregående skole. Sommeren 2017 fullført hun en bachelorgrad i dans med pedagogikk ved Norges Dansehøyskole med fordypning i jazzdans. Siden da har Marie jobbet som danser og dansepedagog i Norge. Hun har flere års undervisningserfaring i klassisk ballett og jazzdans, og underviser også på Norsk ballett institutt og Norges danseskole. Marie betegner seg selv som energisk perfeksjonist som alltid presser seg selv for å bli bedre. Dans har alltid vært livet hennes og derfor elsker hun å dele sin lidenskap og kunnskap med andre.

LINN CAMILLA FJELLENG HANSEN

Linn Camilla er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole, med spesialisering innen moderne og samtidsdans. I tillegg har hun tatt et ettårs studie i dans ved Trøndertun folkehøgskole. Hun har erfaring med undervisning både i klassisk ballett, moderne og samtidsdans, improvisasjon og kontaktarbeid samt jazzdans. Linn Camilla har en kreativ tilnærming i klassene hvor hun jobber med å blande utforskende og skapende dans med tradisjonelle teknikker. Hun er opptatt av mestringsfølelse, danseglede og personlig utvikling i dansen.

Ellers har hun selv danset i blandt annet i forestillingene «kompani in progress» av Bodil Hindrum Vikane. «A powerful thing» av Karen Hammervik Flø og «a musical celebration»JONAS MARTINEZ SKJØNSBERG

Jonas Martinez Skjønsberg digger hip-hop og alle dens stiler. Han studerte to år på fagskole utdanningen dans med fordypning innen hip hop på Bårdar Akademiet fra 2016-2018. Han har mye energi, er morsom og elsker å dele sin dans og kunnskap med elever i alle aldre. Jonas har mye kunnskap innen breakdance og hip hop. Han bestemte seg for å satse på dans i 2013, og har danset mye på forskjellige studioer i Oslo siden det, som Subsdans, Circle Hip Hop Dance Studio, Quickstyle Studio og Bårdar. Jonas har blant annet vært danser på VG-lista 2017 og MGP 2017. Han vil dele mye glede og dans til elevene på Ruby Dansestudio.

KONTAKT OSS:


Adresse: Haugomgata 20, 1811 Askim


Email: post@rubydansestudio.no


Åpningstid: mandag- torsdag 16:00-21:30, fredag 15:30-19:45© Copyright. All Rights Reserved.