VÅRE LÆRERE

DANSEPEDAGOGER

JADE SOFIE WULFF

Jade er en av grunnleggerne til Ruby Dansestudio, og jobber som både daglig leder og pedagog ved danseskolen. Hun har en bachelor i dans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun har flere års undervisningserfaring, og har fordypet seg i ulike urbane dansestiler de siste 12 årene. I tillegg til å undervise er Jade aktiv som utøvende danser gjennom en rekke forestillinger, dansefestivaler og produksjoner, og har de siste årene danset i kompaniet Kaljan Production med stykkene "In The Walls" og "Scrooge", samt dansekompaniet Festina Lente med stykkene "The Painting" og "One2seven". Hun er også aktiv som koreograf, og har blant annet koreografert for musikalen "Svidd Gummi" og "Soot-spelet" tidligere.


Jade er opptatt av at alle skal føle danseglede og mestring på hennes timer. Samtidig fokuserer hun på å utfordre elevene til å "strekke" seg litt lenger, ha fokus og jobbe for målene sine. Hun ønsker at alle skal nå sitt potensiale, men også at reisen er like viktig som selve målet. Alle danseklasser er en mulighet til å lære, og mestre enda mer. Jade trener flere av våre talentprogram og konkurranselag, og målet er å kunne gi muligheter for unge dansere til å være en del av en gruppe og kunne utvikle noe sammen. Hun er opptatt av at danserne skal få muligheten til å opparbeide seg mer sceneerfaring, trene sammen som en gruppe og følge drømmene sine.

MARIE ENGEN WANG-HANSEN

Marie er en av  grunnleggerne til Ruby Dansestudio. Hun har en bachelor i dans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun gikk på danselinjen ved Kirkeparken VGS i Moss. Hun har også bodd i London periodevis, hvor hun danset på flere forskjellige studioer, og flere forskjellige stiler.  Marie har flere års undervisningserfaring innenfor flere forskjellige stiler som; hip hop, girly style, jazz og moderne/contemporary. Hun startet å undervise da hun var 16 år, og har undervist på flere danseskoler som Norges Danseskole, Halden Danseskole, Eldbjørgs Akademiet m.m


Marie har også danset i flere forestillinger, og vært med på flere prosjekter de siste årene, blant annet "BIKT" med Bibbi Winberg som veileder, stykket "Det vi i̶k̶k̶e̶ husker" av Anne Ekenes og "Subject First" av Judith Sanches Ruiz under avgangsforestillingen til Kull 25 ved NDH mai 2018, "The Painting" med Festina Lente Dansekompani under Kulturnatt i Fredrikstad, og "ONE2SEVEN" med Festina Lente Dansekompani under Åpen Scene i Fredrikstad, og EN DANSEAFTEN av Festina Lente. Marie hadde også hovedrollen i "Scrooge", under kompaniet Kaljan Production.

ELISE BAKKE

Elise Bakke er utdannet danser og dansepedagog med fordypning i jazzdans ved Norges Dansehøyskole 2014-2017.

Hun har også master i Barnekultur og Kunstpedagogikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole for Barnehagelærerutdanning 2021-2023. Elise har lang undervisningserfaring, og har undervist i jazzdans, ballett, showdans, talentsatsninger og barnedans for barn i alderen 2-20 år.I tillegg til å jobbe som dansepedagog har hun erfaring som koreograf, og har koreografert to danseforestillinger for barn i barnehagealder gjennom Krible Produksjoner. Disse forestillingene skaper rom for barnas kroppslige utforskning i møte med kunsten, og forestillingene turnerer i barnehager i Oslo kommune.


I Elises timer er det fokus på driv, danseglede, musikalitet og mestringsfølelse. Hun lærer bort jazzdansens grunntrinn og grunnform, og ønsker samtidig å skape rom for elevens individuelle kroppslige uttrykk. Elise er opptatt av samholdet i en danseklasse og koreograferer ofte duetter og grupper, slik at elevene også lærer å samarbeide i arbeidet med dansen.

LINN CAMILLA FJELLENG HANSEN

Linn Camilla er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole, med spesialisering innen moderne og samtidsdans. I tillegg har hun tatt et ettårs studie i dans ved Trøndertun folkehøgskole. Hun har erfaring med undervisning både i klassisk ballett, moderne og samtidsdans, improvisasjon og kontaktarbeid samt jazzdans. Linn Camilla har en kreativ tilnærming i klassene hvor hun jobber med å blande utforskende og skapende dans med tradisjonelle teknikker. Hun er opptatt av mestringsfølelse, danseglede og personlig utvikling i dansen.

Ellers har hun selv danset i blandt annet i forestillingene «kompani in progress» av Bodil Hindrum Vikane. «A powerful thing» av Karen Hammervik Flø og «a musical celebration»DANSELÆRERE

JOHANNE HOLM

Johanne har danset siden hun var fem år, og har erfaring innenfor hip hop, jazzdans, klassisk ballett, contemporary og commercial. Hun har fullført danselinja ved Rud VGS, og er nå nyutdannet danser fra Bårdar Akademiet. Med fordypning i kommersiell scenekunst.


Johanne har erfaring fra ulike oppsetninger og tv underholdning. Hun har vært bakgrunnsdanser i Stjernekamp, danser i MGP og var med på oppsetningen av "we will rock you" musikalen i Oslo Spektrum.
Johanne er også danser i react som kom på 2 plass i NM, og tok 5 plass i EM.

I Johannes timer fokuserer hun på at alle skal ha det gøy, og at alle skal få en følelse av mestring. Hun underviser for tiden i Girly Style, Afro mix nivå 2 10-12 år, Hip Hop 2 fra 13 år og RDC youth.

 

NORA SOLLIE STEMMEDALEN

Nora Sollie Stemmedalen har danset siden hun var liten, og har tidligere vært med i dansegruppen Ruby Crew. Hun har deltatt i en rekke oppsetninger, events og konkurranser, deriblant Em i Athen 2022 sammen med MCC Ruby. Nora har gått på danselinja i Ski, hvor hun har tilegnet seg kunnskap innenfor flere dansesjangere. Nora har også vært koreograf på blant annet Soot Spelet og musikalen Svidd Gummi.


Nora skal være instruktør for konkurranselag i kategorien Hip Hop Cheer Junior, og vil fokusere på koreografi mot konkurranser. Hun eksperimenterer primært rundt streedans, og commercial, og har tyngde innen hiphop, med innslag fra afro, og contemporary.


MINA ENGEN WANG-HANSEN

Mina begynte å danse da hun var fem år. Hun er en allsidig danser og har erfaring innen flere ulike dansestiler, men tyngde innen hip hop. Mina har vært en del av prosjektet Soul Sessions Community i to år, og har fått undervisning fra flere av landets fremste innenfor streetdance. Hun har også gått tre år i Ski videregående på danselinjen.


Mina er danser i Ruby Crew, og har vært med på mange oppdrag i Østfold og Oslo, som TILT-prosjektet i 2015, "Svidd Gummi" i Askim, High School Musical i Frogner, og kom helt til topps i UKM i 2019. Hun er også med i Kompani Ruby, som hvert år danser på Hjertefred i Askim.

Mina begynner på bachelor utdannelse innenfor dans i Oslo høsten 2023.