NIVÅER

NIVÅER

NIVÅ 1

Dette nivået anbefales for nybegynnere eller elever som vil prøve en ny type dansesjanger. På nivå 1 fokuserer pedagogen på helt grunnleggende teknikk innen sjangeren, vokabular og rytme.


NIVÅ 2

Dette nivået er for alle elever fra 13 år/8.trinn og oppover, og anbefales for de som har fullført minimum 1 år på samme sjanger nivå 1 eller har noen års danseerfaring fra andre sjangre. På nivå 2 baserer pedagogen seg på at eleven allerede innehar grunnleggende teknikk i sjangeren, forstår vokabular, og kan ta til seg korreksjoner. Pedagogen vil kreve mer selvstendighet fra elevene, og utfordre de på dynamikk og musikalitet.


NIVÅ 3

Dette nivået er for alle elever fra 13 år/8.trinn og oppover, men det kan gjøres unntak hvis eleven viser behov for større utfordringer for maksimal utvikling. For å kunne gå på dette nivået, må eleven fullføre minimum 1 år på samme sjanger nivå 2 eller ha flere års erfaring fra andre sjangre. På dette nivået forventer pedagogen at eleven har god grunnleggende teknikk innen sjangeren, evne til å jobbe selvstendig med materiale og kommer godt forberedt til klassen. Eleven skal også kunne vise og jobbe med kvaliteter som musikalitet, uttrykk og personlig stil.


NIVÅ 4 - 5

Dette nivået er for alle elever fra 13 år/8.trinn og oppover, men det kan gjøres unntak hvis eleven viser behov for større utfordringer for maksimal utvikling. For å kunne gå på denne klassen må eleven ha flere års erfaring innen sjangeren, og det er en stor fordel hvis elevene også mestrer flere teknikker. Eleven må inneha meget gode ferdigheter teknisk, musikalsk og uttrykksmessig. Eleven må alltid komme forberedt til klassene, kunne øvelser og koreografisk materiale, ta til seg korreksjoner raskt og vise pedagogen stor innsats i klassene. Dette er det høyeste nivået ved skolen, og det forventes at eleven kan uttrykke seg på en scene og levere kvalitet i koreografisk materiale.


VOKSEN

Denne klassen er for alle over 18 år og har åpent nivå. Pedagogen tilpasser nivået til de som går på klassen, og tar også hensyn til ønsker fra deltakerne. Denne klassen er for deg som ønsker å prøve ut noe nytt, ta opp dansen igjen eller rett og slett bare bevege deg til musikk.